Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 423 Ocena: 8050

Dodano:

Odsłon: 10506

Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Składniki

  • 200 g kiszonej czerwonej kapusty
  • pół czerwonej cebuli
  • 1 średnia marchewka
  • pół łyżeczki cukru
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżeczka oleju rzepakowego
3-4 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę odciskamy z soku, można ją drobniej pokroić, wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojoną w drobną kostkę cebulę i startą na największych oczkach marchewkę. Wszystko doprawiamy solą, pieprzem i cukrem, wlewamy olej, dokładnie mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń