Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 287

Dodano:

Odsłon: 4156

Zdrowa, pełna witamin surówka:)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę kroimy drobno, dajemy do miski. Dodajemy cukier, sól i ubijamy tłuczkiem do ziemniaków aby cebula puściła sok.

  2. Kapustę szatkujemy drobno, dodajemy do cebuli.

  3. Obraną marchewkę ścieramy na małych łezkach do kapusty. Następnie obrane jabłko ścieramy na dużych łezkach.

  4. Dodajemy oliwę, wszystko dokładnie mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń