Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i zdrowa. Samodzielna przekąska lub dodatek do dania głównego. Świetnie pasuje na grilla. Przepis zaczerpnięty od Siostry Anastazji aczkolwiek zmodyfikowany :)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 80
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 80
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 113
Składniki
Kapustę myjemy i drobno szatkujemy. Przekładamy do miski i solimy. Odstawiamy na ok. 10 min aż trochę zmięknie. W tym czasie marchew i jabłka obieramy, myjemy i scieramy na tarce o dużych oczkach. Wrzucamy do kapusty. Dodajemy sok z połowy cytryny i pieprz. Natki drobno siekamy i wrzucamy do całości. Dodajemy majonez lub jogurt i wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego.