Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę możemy wzbogacić dodając startą marchew lub jabłko a oprócz natki pietruszki posiekaną kolendrę lub koperek.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9308
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 895
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 201
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9308
Składniki
Z kapusty usuwamy wierzchnie uszkodzone i zanieczyszczone liście. Następnie szatkujemy ją, posypujemy solą, ugniatamy i odstawiamy na 30 min. Po tym czasie odciskamy wytworzony sok. Natkę drobno siekamy i dodajemy do kapusty. Dodajemy olej i doprawiamy do smaku cukrem. Mieszamy. Odstawiamy na kwadrans.