Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z młodej kapusty, z dressingiem jogurtowym

Surówka z młodej kapusty, z dressingiem jogurtowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 1897 Ocena: 43453

Dodano:

Odsłon: 7860

Dressing jogurtowy znakomicie komponuje się z młodą kapustą. Wyjątkowy smak zawdzięcza starannie wyselekcjonowanymi ziołami. Surówkę robi się w oka mgnieniu. Zapewniamy, doprawiać nie trzeba.

Składniki

  • 1/2 małej główki młodej kapusty
  • 2 młode marchewki
  • 1 mała cebula czerwona
  • Dressing jogurtowy z z ziołami (1 saszetka)
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę cienko szatkujemy.
    Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na wiórki.
    Cebulę obieramy, kroimy w cienkie piórka.
    Całość mieszamy z dressingiem jogurtowym.
    Podajemy schłodzoną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (22)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń