Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa w wykonaniu i przede wszystkim bardzo smaczna surówka do niedzielnego tradycyjnego obiadu!
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 280
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 37
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 750
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 158
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 47
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 280
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 37
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 750
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 158
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 47
Składniki
Kapustę poszatkować i zalać wodą. Chwilę pogotować, aby puściła nieco koloru i zmiękła, ale nie za długo żeby nie straciła na jędrności (najlepiej próbować :) ) Po zagotowaniu przelać zimną wodą, włożyć do miski i skropić octem.
Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kostkę.
Jabłka i cebulę dodać do kapusty, do tego dodać cukier i oliwę. Dobrze zamieszać. Na koniec doprawić solą i pieprzem do smaku. Przed podaniem odstawić do lodówki na ok. 15 minut. SMACZNEGO!