Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
Kapustę poszatkować. Wrzucić do miski. Dodać wszystkie warzywa odsączone z zalewy. Ser feta pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z sosem salatkowym. Dodać do warzyw. Wszystko wymieszać. I gotowe!!!
W wersji "chudszej" zamiast majonezu, sos sałtkowy sporządzić wg przepisu na opokowaniu.