Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe połączenie czosnku z rybą. Smakuje wspaniale.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 29
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 76
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 29
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 76
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie oczyścić, posypać solą i pieprzem do smaku, posypać zmiażdżonym czosnkiem, obłożyć natka pietruszki i odłożyć w chłodne miejsce na godzinę. Następnie posmarować w środku masłem, panierować w mące, smażyć na maśle z obu stron na złoto, podawać z cytryną. SMACZNEGO.