Do góry

Przekąski Przepis na:

Świeżynka (skwary smażone) z fasolą Mamut.

Świeżynka (skwary smażone) z fasolą Mamut.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1097 Ocena: 11876

Dodano:

Odsłon: 910

Bardzo smaczne, smażone kawałki z mięsa wieprzowego z dodanymi, pokrojonymi strąkami gotowanej fasolki mamut.

Składniki

1-2 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wymyte, pokrojone w dużą kostkę, posolone mięsa smażymy na patelni. W między czasie gotujemy do miękkości w osolonej wodzie fasolę Mamut. Gdy skwary są miękkie dodajemy pokrojoną w piórka cebulę, doprawiamy pieprzem, majerankiem i solą do smaku. Dodajemy pokrojoną w duże kawałki fasolę Mamut i chwilę smażymy na wolnym ogniu do momentu gdy cebula będzie miękka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń