Do góry

Desery Przepis na:

szarlotka krucha i delikatna

szarlotka krucha i delikatna

Autor: wiktor1

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 03.12.2010

Odsłon: 2027

szybkosc przygotowania rozkosz dla brzuszka

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. wszystkie skladniki oprocz budynie zagniesc do lodowki na ok o.5 godziny

  2. czesc ciasta rozkruszyc na blache lekko ugniesc zeby pokryc cala blaszke posypac tarta bulka na to jablka starte na tarce nastepnie ugotowany budyn-kilka kopczykow przykryc -tez pokruszyc reszte ciasta

  3. piec ok 35-40 minut w temp.180

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń