Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 10
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 33
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23440
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 429
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 253
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 10
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 33
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23440
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 429
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 253
Składniki
Mięso pokrój w kostkę o boku ok. 1,5 cm, oprósz solą i pieprzem, dodaj oregano, musztardę i odstaw na minimum 1 godzinę w chłodne miejsce. Ananasa i paprykę pokrój w kostkę wielkości kostki z mięsa kurczaka. Mięso na przemian z ananasem i papryką nabij na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki posmaruj olejem z pestek winogron i piecz około 15-20 minut na dobrze rozgrzanym grillu. Szaszłyki podawaj z ziemniakami pieczonymi i salsą pomidorową.