Do góry

Dania główne Przepis na:

Szaszłyki

Szaszłyki

Autor: kamelcia

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 88

Dodano: 28.07.2011

Odsłon: 8056

Bez mięska,ale smaczne:))

Składniki

  • kiełbasa cienka z fileta, 5 sztuk
  • boczek wędzony parzony, 40-50 dag
  • cebula, 4 sztuki
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kiełbasę kroimy w niezbyt cienki plasterki,boczek również i cebulę

  2. Na patyki nabijamy na przemian kiełbaska,cebulka ,boczek kolejność według uznania i pieczemy również według uznania czy ktoś lubi bardziej czy mniej wypieczone

  3. Smacznego!!!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kamelcia 28 lipca 2011 No oczywiście że tak,ale akurat chodziło mi konkretnie o mięsko typu,filet,czy wieprzowinka:))pozdrawiam

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

familijka 28 lipca 2011 a kiełbaska i boczek to nir mięsko??????? ;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń