Dania główne Przepis na:
Szaszłyki

Składniki
- kiełbasa cienka z fileta, 5 sztuk
- boczek wędzony parzony, 40-50 dag
- cebula, 4 sztuki
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
Kiełbasę kroimy w niezbyt cienki plasterki,boczek również i cebulę
-
Na patyki nabijamy na przemian kiełbaska,cebulka ,boczek kolejność według uznania i pieczemy również według uznania czy ktoś lubi bardziej czy mniej wypieczone
-
Smacznego!!!!!
Komentarze do przepisu (2)

kamelcia 28 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
No oczywiście że tak,ale akurat chodziło mi konkretnie o mięsko typu,filet,czy wieprzowinka:))pozdrawiam2 Kto głosował? | Odpowiedz

familijka 28 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
a kiełbaska i boczek to nir mięsko??????? ;)0 Kto głosował? | Odpowiedz