Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mimo, że sezon grillowy już dawno mamy za sobą, to te szaszłyki będą świetną opcją, jako dodatek do dań głównych.
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 75
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 525
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1048
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 64
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 21
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 75
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 525
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1048
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 64
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 21
Składniki
Jeżeli chodzi o ilość poszczególnych składników - jest dowolna, w zależności od tego ile chcemy otrzymać szaszłyków. Przygotowujemy marynatę: 2 łyżki oleju mieszamy z ulubionymi ziołami, dodajemy obrane i pokrojone warzywa i marynujemy kilkanaście godzin (najlepiej całą noc). Później w zależności od upodobań: pieczemy w piekarniku, bądź na patelni, ewentualnie na grillu elektrycznym. Nie ukrywam, że i mi się marzy taki grill elektryczny - ile cudownych potraw można by było przygotować. ;-)