Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo smaczniejsza alternatywa dla sklepowych koncentratów.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 31
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 501
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 31
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 15
Składniki
Szczaw myjemy, usuwamy łodygi, osuszamy i siekamy. Na patelni roztapiamy masło, przesmażamy na nim szczaw do chwili aż ściemnieje. Przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez 5 do 10 minut.
Takie proste a pozwala się cieszyć smakiem zupy szczawiowej przez cały rok;)