Do góry

Dodatki Przepis na:

Szeroka fasolka zielona podsmazana na patelni

Szeroka fasolka zielona podsmazana na patelni

Autor:

Przepisów i artykułów: 169 Ocena: 2786

Dodano:

Odsłon: 133

Ach, pyszne to bylo :-) Pojadlo si,e oj pojadlo :-P

Składniki

  • fasolka zielona szeroka bezwloknista 500 g
  • przyprawa warzywna z sola, pieprz, czosnek granulowany
  • bulka tarta
  • maslo do smazenia
1-2 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Z fasoli odcinamy konce, gotujemy al´dente w osolonej wodzie.

    Na patelni rozgrzewamy maslo, wyciagamy fasole z wody, oproszamy pieprzem, przyprawa warzywna z sola oraz spora iloscia czosnku granulowanego. Posypjemy bulka tarta i delikatnie obsmazamy, przewracajac dwoma widelcami na druga strone.

    Fasolka jest dosc slodka, jednak z dodanymi skladnikami smakuje wybornie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Docherro 22 stycznia Och Ty nie dobra,narobiłaś mi smaku...pycha...:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 21 stycznia Jest i rzeczona fasolka, o której już trochę było mówione ;) Jest pyszna, u nas czasem przy weekendzie pojawia się na śniadanie :D
Dobre rzeczy nie znają dnia, ani godziny ;p
Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń