Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, pyszne to bylo :-) Pojadlo si,e oj pojadlo :-P
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7777
Składniki
Z fasoli odcinamy konce, gotujemy al´dente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy maslo, wyciagamy fasole z wody, oproszamy pieprzem, przyprawa warzywna z sola oraz spora iloscia czosnku granulowanego. Posypjemy bulka tarta i delikatnie obsmazamy, przewracajac dwoma widelcami na druga strone. Fasolka jest dosc slodka, jednak z dodanymi skladnikami smakuje wybornie.