Do góry

Dania główne Przepis na:

SZNYCEL SOBIESKI

SZNYCEL   SOBIESKI

Autor: fichar

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 8

Dodano: 27.02.2010

Odsłon: 1330

Proste i łatwe /.

Składniki

  • pasztet drobiowy
  • Bułka tarta
  • olej
  • sól
  • karczek, 2 plastry
1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso rozbić dość cienko lekko posolić . Każdą porcje posmarować pasztetem drobiowym z obu stron !!,

  2. Panierować w jajku i bułce tartej smażyć na oleju pod przykryciem Podawać z ziemniakami i sezonową surówką.. SMACZNEGO !

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń