Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1046
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 86
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1046
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 86
Składniki
Mięso opłucz, osusz, pokrój na połówki. Każdą lekko rozbij, oprósz solą i pieprzem. Chipsy włóż do grubszej torebki i wałkuj, aż sią drobno pokruszą.
Mięso zapanieruj najpierw w mące, następnie w roztrzepanym jajku a na koniec w pokruszonych chipsach. Porcjami usmaż na oleju z obu stron na złoty kolor.
Ponakłuwaj strączki chili i usmaż razem ze sznycelkami. Wydrąż miąższ z awokado.Rozdrobnij widelcem, dodając sok z cytryny oraz roztarty czosnek. Dopraw solą i pieprzem.
Sznycle podawaj na sałacie z dipem awokado.Źródło: Telemax