Do góry

Dania główne Przepis na:

Sznycle w chlebowej panierce

Sznycle w chlebowej panierce

Autor:

Przepisów i artykułów: 210 Ocena: 12068

Dodano:

Odsłon: 12792

Smaczne i chrupiące

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. schab pokroić w cienkie plastry,cienko rozbić,posolić i posypać pieprzem

  2. chleb wrzucić do miksera,dodać zioła i zmiksować ,dodać majeranek i trochę pieprzu,wymieszać

  3. kotlety otoczyć w mące,potem w jajku,a następnie w chlebie

  4. smażyć na mocno rozgrzanym oleju na rumiano

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anetas197601 22 lutego 2013 u Ciebie jak zwykle smacznie, kolorowo i zachęcająco, zabieram do ulubionych :))) 5

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 21 lutego 2013 Świetny , chętnie wypróbuję :))) Zdjęcie jak zwykle piękne.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 21 lutego 2013 Jagoda ten schab wygląda bardzo smacznie , zabieram do ulubionych. 5

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bozena58 21 lutego 2013 dzięki za przepis, właśnie zamierzam na niedzielny obiad przygotować coś ze schabu, będzie podany w ten sposób!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma72 21 lutego 2013 super przepis - ja go w innej odmianie widziałam na Master Chef Junior :) super potrawa do tego np. sałatka z pomidorów:)

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kala8460 21 lutego 2013 Super! Ja w podobnej panierce smażę piersi z kurczaka. w podobnej bo oprócz chleba - nie czerstwego - i ziół dodaję starty na drobnej tarce ser żółty. Pychotka!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 21 lutego 2013 do wypróbowania i 6 oczywiście, ślicznie przystroiłaś, ten por jest świetny !

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madera 21 lutego 2013 Ciekawe i bardzo zachęcające te Twoje kotlety. :-))

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń