Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sznycle z fasolką szparagową"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1807
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 763
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1807
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 283
Składniki
Warzywa (bez sałaty) umyj i pokrój. Wrzuć do osolonego wrzątku i ugotuj.
Osolone sznycle pokrój w paseczki i obsmaż na oleju.
Jogurt wymieszaj z sokiem z cytryny, posiekaną natką i przyprawami.
Rozłóż na półmisku. Na nich umieść sałatę i polej całość sosem jogurtowym.
Czas: 45 min. 1 porcja = 220 kcal.Źródło: Kurier TV