Do góry

Dodatki Przepis na:

Szparagi z czosnkiem niedźwiedzim.

Szparagi z czosnkiem niedźwiedzim.

Autor:

Przepisów i artykułów: 160 Ocena: 2414

Dodano:

Odsłon: 458

Pyszne chrupiące szparagi w 10 minut.

Składniki

  • 1 pęczek szparag zielonych
  • olej
  • sół, pieprz
  • czosnek niedźwiedzi świeży lub suszony
3-4 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Szparagi wrzucamy na rozgrzany olej i dusimy pod przykryciem od czasu do czasu potrząsając. Następnie doprawiamy solą i pieprzem, pod koniec duszenia dodajemy czosnek niedźwiedzi i jeszcze przez moment dusimy. Szparagi mają być chrupiące. Życzę smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń