Do góry

Przekąski Przepis na:

Szparagowe francuskie roladki z szynką i serem żółtym.

Szparagowe francuskie roladki z szynką i serem żółtym.

Autor:

Przepisów i artykułów: 710 Ocena: 13361

Dodano:

Odsłon: 4598

Szybka ,chrupiąca przekąska:)

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Rozwinąć ciasto francuskie.
    Na wierzch ułożyć plasterki szynki,pokrojone pomidory.

  2. W szparagach odciąć twarde końcówki.
    Ułożyć je na szynce i pomidorach.
    Wierzch przykryć plastrami sera żółtego.

  3. Całość zwinąć w roladę,pokroić ze skosa na 1,5cm części.

    Roladki ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i posmarować roztrzepanym jajkiem.
    Dać do nagrzanego piekarnika.

    Piec do złotego koloru w 200st.

  4. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (23)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń