Do góry

Dodatki Przepis na:

Szpinak w zasmażce.

Szpinak w zasmażce.

Autor: Docherro

Przepisów i artykułów: 337 Ocena: 4914

Dodano: 09.08.2016

Odsłon: 1167

Podaję dzisiaj przepis na pyszny dodatek do obiadu i nie tylko. Szpinak zasmażany ,wiele osób mówi błe...na to danie...jednak ja uważam,że jest najwspanialszym dodatkiem do obiadu i do grilla. Bardzo polecam:)

Składniki

  • szpinak w liściach mrożony
  • Czosnek 4 ząbki
  • Masło 1/4 kostki
  • Mąka łyżka
  • sól, pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Zamrożony szpinak liście dać do garnka,podlać odrobiną wody i zagotować.Dodać wyciśnięte ząbki czosnku.
    Osobno zrobić zasmażkę z łyżki masła i łyżki mąki.
    Gorącą zasmażkę dodać do szpinaku,zagotować i można spożywać.



    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń