Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny smak szpinaku i masła, do tego zapach świeżego czosnku.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Jeżeli mamy świeże liście szpinaku, należy je umyć pod bieżącą wodą. Jeżeli mamy szpinak mrożony, trzeba go rozmrozić. Czosnek pokroić w plasterki, podsmażyć na maśle. Po kilku minutach dodać liście szpinaku. Całość lekko posolić, dusić pod przykryciem około 10 minut. Po tym czasie dodać śmietanę. Wszystko razem wymieszać, doprowadzić do wrzenia. Szpinak podawać posypany tartym parmezanem. Smacznego.