Do góry

Przekąski Przepis na:

sztangle francuskie z szynka,

sztangle francuskie z szynka,

Autor:

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 150

Dodano:

Odsłon: 7005

Gdzies kiedys w necie znalazlam takie danie i dzisiaj wykonane zostalo!fajne :-)

Składniki

  • opakowanie gotowego ciasta francuskiego
  • szynka
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Pokroic ciasto i zwinac rulony z szynka,

  2. Piecz w goracym piecu(temp.180stopni C)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agata-1969 19 lutego 2014 Robiłam są PYCHA !!!
Teraz goście zawsze się o nie upominają :)
Smaczne są same lub z sosem czosnkowym albo zupką serową. Ja dawałam szynkę parmeńską lub szwarcwaldzką.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 01 października 2013 Fajny przepis na smaczną i szybką przekąskę, szkoda, że niedokładny: nie wiadomo jaka szynka (mi wygląda na jakąś wędzoną parmeńską, schwarzwaldzką itp), ile tej szynki, jaka wielkość pasków ciasta, jak długo piec Odpowiedzi: 1 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

pytys 30 września 2013 mniam..........do ulubionych. Jaką szynke dałaś? Odpowiedzi: 1 ▼

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń