Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chinszczyzne ale nie zawsze mam czas zeby wybrac sie do mojego uubionego "chinczyka".Ten przepis jest szybki i latwy:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 57
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 30
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 789
Składniki
makaron przygotowac wg przepisu, (jesli ktos uzywa takiego z zupki chinskiej to zalac mniejsza iloscia wodu niz zwykle)
na patelni rozgrzac olej, wrzucis piers pokrojona na male kawalki. Dodac imbir i chilli oraz przyprawe piec smakow.
Jak kurczak sie zarumieni dpdac miod i cebulke dymke i sos sojowy. Wymieszac, wrzucic makaron i kolendre, doprawic do smaku
Podawac od razu, polane sokiem z cytryny