Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i każdemu smakuje
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 636
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 636
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Składniki
gotujemy ryż na sypko i odstawiamy aby się ostudził. w tym czasie szatkujemy kapustę, kroimy paprykę, odsączamy i płuczemy fasolkę, odsączamy seler i kukurydzę. wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy ryż.
mieszamy majonez z wegetą i polewamy nim sałatkę. mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20minut.