Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, łatwa i zabierająca mało czasu. Serdecznie polecam.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 87
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 118
Składniki
Czosnek przepuścić przez praskę, a cebule drobno pokroić. Obydwa warzywa przełożyć na patelnię i zeszklić na oleju. Bulion zagotować. Dodać do niego zeszklone warzywa i koncentrat pomidorowy. Gotować około 15 minut. Bułkę pokroić w kostkę i obsmażyć na oleju. Gotową zupę nalewać do miseczek i posypać grzankami.