Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla zapracowanych: smaczna, pożywna i szybka w przygotowaniu zupa fasolowa z wkładką.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 168
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 313
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1538
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 168
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 313
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1538
Składniki
Marchew, pietruszkę, ziemniaki, cebulę i czosnek obieramy i kroimy w małą kostkę. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy pokrojone warzywa. Gdy się zeszklą wlewamy bulion i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kiełbasę obieramy z osłonki, kroimy w grubsze plastry i podsmażamy na rumiano na patelni. Do zupy z warzywami dodajemy fasolę z puszki i podsmażoną kiełbasę, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką. Zagotowujemy i podajemy.