Do góry

Dania główne Przepis na:

Szybki i tani sznycel.

Szybki i tani sznycel.

Autor:

Przepisów i artykułów: 2129 Ocena: 11949

Dodano:

Odsłon: 5450

Szybkie danie dla studentów.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Mortadelę pokroić w grube plastry, oprószyć pieprzem, bazylią i majerankiem. Jaja rozbić z mlekiem, a bułkę tartą wymieszać z serem. Gotowe plastry kiełbasy oprószyć mąką, maczać z jajku z mlekiem i panierować w bułce z serem. Smażyć na oleju na złoty kolor z obu stron.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gochna55 11 października 2016 W latach 70 ub.w. to takie sznycelki nazywały się "schaby al'a Gierek". Robię i dziś je często, bo po prostu je lubimy i przypominają fajne czasy.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń