Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapchajdziura- czyli szybki i niedrogi pomysł na wrzucenie czegoś do żołądka...
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 211
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Warzywa pokroic w dosc spora kostke, wrzucic do rondla z gotujaca sie woda i dodac kostki rosolowe, poddusic przez 10 min.
Przyprawy i czosnek wrzucic na patelnie by sie uprazyly i dodac kielbaske pokrojona w kostke, chwile podsmazyc.
Przyprawiona kiełbaske dodac do warzyw i dokladnie wymieszac. Na koniec dodac przecier i wymieszac jescze raz. Poddusic przez ok 20 min. Podawac z pieczywem badz ryzem lub co kto ma. Smacznosci:)