Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szynka z porem"
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 16
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 502
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 109
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 16
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 502
Polecam.
Odsłon: 104
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 109
Składniki
Zagotuj marynaty. Kiedy woda ostygnie, wsyp sól. Włóż mięso i odstaw go na 2 dni. Mięso wyjmij z marynaty, pokrój w plastry i rozbij.
Na każdym ułóż trochę pokrojonego pora i ananasa. Zwiń w rulon, obwiąż. Włóż mięso do rękawa, wstaw go do naczynia żaroodpornego, zalej wodą. Upiecz.
<strong>Przepis nadesłała Zofia Bieniek ze Starachowic</strong>Źródło: Takie jest życie