Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mąż dba o linię, a ja o męża:)
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6883
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6883
Składniki
Przyprawioną szynkę zapeklować w oliwie i occie - najlepiej całą noc - co jakiś czas mieszając. Obróbka cieplna tego mięska obyć się powinna szybko - na grillu lub patelni o karbowany dnie.
Jogurt połączyć z utartym solą czosnkiem, dodać sok cytrynowy i doprawić. Gorące mięso wyśmienicie smakuje z warzywami i kleksem z sosu jogurtowego.
Smacznego.