Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 96
Polecam.
Odsłon: 715
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 96
Polecam.
Odsłon: 715
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Składniki
W kąpieli wodnej (ważne!!!) rozpuścić krówki, gdy powstanie luźna masa, dodać trzy łyżki śmietany,ryż preparowany i wymieszać - w zależności od gęstości masy dodać albo śmietany, albo ryżu - po nabraniu na łyżkę - nie powinna spływać!
Masę lekko przestudzić. Moczyć ręce w lodowatej wodzie, nabierać kopiastą łyżkę masy i formować szyszkę - układać na dużym talerzu tak, by się nie posklejały.