Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle świeża w smaku!
Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Polecam.
Odsłon: 143
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Składniki
Pokrojoną fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkiej - jędrności. Kaszę kuskus zalałam wrzątkiem w proporcji 1 część kaszy 1,5 części wody, z odrobią soli. Ogórki i paprykę, cebulę, pokroiłam w kostkę, a pomidorki koktajlowe na połówki- jeśli się ma dużego pomidora to też trzeba go pokroić w kostkę. Nacie pokroiłam drobno. Gdy wszystko wystygło wymieszałam składniki, skropiłam dosyć obficie oliwą i sokiem z cytryny, posypałam pieprzem i odrobiną soli. Pychota!