Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tabuleh z pęczaku"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 183
Polecam.
Odsłon: 866
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 163
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9275
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 183
Polecam.
Odsłon: 866
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 163
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9275
Składniki
Pod bieżącą wodą umyj dokładnie warzywa: ogórek oraz pomidory czerwone i żółte, które są dużo słodsze od czerwonych.
Pokrój wszystko w niedużą kostkę.
Drobno posiekaj natkę pietruszki oraz miętę.
Wszystkie wymieszaj z ugotowanym pęczakiem.
Potrawę dopraw do smaku solą oraz zmielonym czarnym pieprzem.
6. Na koniec dolej sok ze świeżo wyciśniętej cytryny i oliwę.Źródło: Tele Tydzień