Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dzisiaj u mnie tagliatelle na kolację ;-) mega ekspresowe danie ;-)
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
tagliatelle gotujemy al dente
na rozgrzanà patelnię wrzucamy czosnek,pesto,pomidorki koktajlowe,wszystko doprawiamy,dodajemy sok z cytryny,mieszamy I wrzucamy starty parmezan
odcedzamy tagliatelle i wrzucamy na patelnię,wszystko delikatnie mieszamy ok 2 min
przekładamy na talerz,dodajemy świeżà rucolę i możemy skropić oliwà z oliwek i posypać jeszcze odrobinà parmezanu I gotowe ;-) Smacznego ;-)