Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tarta śliwkowa"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Czas: 60 min. 1 porcja = 140 kcal.
Zimne masło posiekaj i wymieszaj z pozostałymi składnikami na ciasto.
Całość zagnieć, owiń folią spożywczą i wstaw na pół godziny do zamrażarki. Następnie wylep nim formę na tartę. Ciasto ponakłuwaj widelcem i wstaw na kwadrans do piekarnika rozgrzanego do 180°C.
Na podpieczonym spodzie rozłóż pokrojone śliwki i ponownie zapiecz. Gotowe udekoruj cukrem pudrem i miętą.Źródło: Kurier TV