Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjatkowa w smaku, dla lubiacych sery plesniowe
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 213
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 213
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
cebule i szynke pokroic zeszklic leko na patelni,
ciasto wylozyc do formy na niego rownomiernie rozlozyc cebule z szynka i na gore ukladac naprzemiennie gatunki sera w plastrach,
piec w piekarniku okolo pol godziny w 200 stopniach, smacznego