Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z malinami"
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
Mąkę przesiej z cukrem pudrem. Dodaj masło i posiekaj. Dodaj jajko, cukier wanilinowy i zagnieć. Ciasta zawiń w folię i włóż na 30 minut do lodówki. Rozwałkuj je i wylep formę do tarty. Podziurkuj spód i włóż do lodówki.
Przykryj ciasto papierem do pieczenia i obciąż ziarnami fasoli. Piecz 15 minut w 180°C. Zdejmij obciążenie i piecz jeszcze 10 minut. Na wystudzone ciasto wylej gorący budyń. Ułóż owoce.Źródło: Takie jest życie