Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z pieczarkami"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 164
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 212
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 164
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 212
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Przygotuj ciasto: jeśli robisz własne, połącz , wyrób, a następnie rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie o średnicy 24 cm. Włóż do lodówki na czas, gdy szykujesz nadzienie.
Piekarnik nagrzej do 200oC. Serek, kremówkę, jajko i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj ciasto. Wstaw do piekarnika na ok. 15 min. Oczyść pieczarki, pokrój, oczyść szparagi, usuń twarde części (duże szparagi zblanszuj).
Rozłóż dodatki na cieście, oprósz solą, pieprzem, zapiecz. Podaj z rukolą.Źródło: Świat kobiety