Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 672
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1846
Polecam.
Odsłon: 5717
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 672
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1846
Polecam.
Odsłon: 5717
Składniki
Formę do tarty wyłóż ciastem francuskim Cebulę obierz i posiekaj Usmaż na złoty kolor na 2 łyżkach oliwy Przypraw solą i pieprzem Na ułożonym w formie cieście rozłóż usmażoną cebulę Posyp połową pokruszonego sera koziego Pomidory umyj, osusz i pokrój w plasterki
Ułóż je na cieście Na wierzch posyp resztę sera Dopraw solą i pieprzem Tartę pokrop 2 łyżkami oliwy Piecz 20 minut w temperaturze 180 stopni ( aż ser się roztopi i zarumieni)