Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tarta z wędzonką i porem"
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 58
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 14
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 101
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 517
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 58
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 14
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 101
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 517
Składniki
Ciasto francuskie rozłóż w naczyniu do tarty i podpiecz w piekarniku.
Miąższ z dyni pokrój na kawałki razem z wędzonką i porem.
Usmaż na patelni, dodaj sól, pieprz i tymianek.
Nałóż farsz na tartę. Zalej wszystko jajkami zmiksowanymi ze śmietaną z dodatkiem soli i posyp tartym serem.
Piecz 30-40 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Źródło: Kurier TV