Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tartaletki z ziemniakami, papryką i szynką"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 286
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 286
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmaż pokrojoną cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek i plastry pieczarek. Całość ostudź i przełóż do miski. Wrzuć pokrojoną w kostkę paprykę, szynkę i pokrojone oliwki. Całość zalej sosem winegret i wymieszaj. Odstaw, aby się przegryzły. Następnie sałatką wypełnij tartaletki i udekoruj majonezem.Źródło: Na żywo