Do góry

Przekąski Przepis na:

Tartinki z kaparami i mozarellą

Tartinki z kaparami i mozarellą

Autor: eses

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 218

Dodano: 06.06.2010

Odsłon: 20212

Zainspirowana mini-pizzami agulam22.. udoskonaliłam przepis pod swoje podniebienie. Może kogoś też skusze? Składniki jak zwykle "na oko"

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Gotowe ciasto francuskie podzielić na dowolne porcje. Układać cebulę, tunczyka, pokrojone pomidory, kapary. Na to mozarella.

  2. Piekę w 200 st C, przez 20 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kryska 17 kwietnia 2011 jak ja lubie takie smakolyki! super propozycja

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mufinka 07 lipca 2010 Super! Kolejna "skuszona" na koncie... ;)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mannika 20 czerwca 2010 pychotka, zrobiłam dziś na lekką przekąskę :) polecam doprawić vegetą do mozzarelli i pomidorów - świetnie podkreśla smak :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 06 czerwca 2010 Ale smaki ale składniki wszystkie wspaniałe. Przez najbliższy miesiąc (mistrzostwa świata w piłce nożnej). będę zmuszony podawać kolegom i znajomym. Ekstra przepis.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agulam22 06 czerwca 2010 Super że mój pomysł Cię zainspirował,świetny pomysł!! Dodaję do ulubionych!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 06 czerwca 2010 Super smakowity przepis. Tuńczyk, kapary i mozzarella pobudzają mnie :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń