Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tatar z pstrąga z mini ratatouille"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32579
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32579
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 934
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Składniki
Porcja na 4 osoby. Czas przygotowania: 1 godz.
Warzywa pokrój w kostkę o wielkości ok. 3 x 3 mm i podsmaż je na rozgrzanej oliwie, dorzucaj kolejno, zaczynając od najtwardszego. Tak przygotowane ratatouille dopraw ziołami prowansalskimi i resztą przypraw.
Filety z ryby pokrój ostrym nożem w drobną kostkę, dopraw sokiem z limonki, posiekanymi listkami bazylii, oliwą oraz solą i pieprzem. Tatar włóż do foremki, która nada mu kształt (może być okrągła), następnie delikatnie przełóż zawartość na talerz. Udekoruj warzywnym mini ratatouille i kawiorem.Źródło: Twój Styl