Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wigilijny stół -tatar ze śledzia z marynowanymi grzybkami
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1793
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 744
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1793
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Płaty śledziowe pokroić w drobną kosteczkę podobnej wielkości, cebulkę posiekać. Umieścić w misce, dodać pietruszkę i szczypiorek Składniki sosu wymieszać, polać sosem sałatkę, wymieszać i odstawić do lodówki na minimum godzinę. Podawać ułożone w indywidualne porcje ( ja nakładałam za pomocą łyżki do lodów, można też użyć małej filiżanki)