Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Temaki z łososiem i awokado"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34892
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34892
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Ryż dokładnie umyj pod bieżącą wodą i odsącz. Następnie wrzuć go do wrzątku i gotuj pod przykryciem 7 minut na bardzo małym ogniu. Odstaw i poczekaj jeszcze 10 minut, aż „dojdzie” pod pokrywką.
Następnie wmieszaj go z sosem przygotowanym z octu, cukru i soli. Algi pokrój w paski. Na każdym kawałku połóż listek sałaty i trochę ryżu. Dodaj kawałek pokrojonego ogórka, awokado i posmarowany wasabi kawałek ryby.
Całość zwiń w rożek. Podawaj z sosem sojowym i marynowanym imbirem.Źródło: Na żywo