Do góry

Dania główne Przepis na:

Tilapia panierowana

Tilapia panierowana

Autor:

Przepisów i artykułów: 720 Ocena: 47957

Dodano:

Odsłon: 2477

Jedzonko z gatunku: proste i smaczne.

Składniki

  • tilapia: 2 kawałki po 250g
  • pieprz cytrynowy
  • sól
  • bułka tarta
  • jajko 1 szt
  • olej do smażenia
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajko wbić na talerz, roztrzepać widelcem. Do masy jajecznej dodać pieprz cytrynowy. Kawałki ryby lekko posolić, panierować kolejno w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń