Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
Przygotowujemy garnek do którego wlewamy wode.Dajemy garnek na niewielki ogień.Do niego wlewamy miód oraz cukier puder.Nie mieszamy wode z miodem tylko wstrząsamy.Po 7 minutach przygotowujemy blache i wlewamy na nią miód. Po 15 minutach miód przetwarza się w twarde nawet bardzo twarde ciasto o smaku tofi.Kruszymy je i dajemy na talerz.Deser możemy popijać kawą z lodami waniliowymi ;).Smaczego....