Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik bezowo-rabarbarowy"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 840
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 122
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9246
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 169
Polecam.
Odsłon: 840
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 122
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9246
Składniki
Białka ubij na sztywno. Ubijając, dodawaj cukier, sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną. Na blasze połóż papier do pieczenia, a na nim cztery placki z bezowego ciasta. Piecz 10 minut w temperaturze 160° C i 1,5 godz. w temperaturze 140°C.
Rabarbar pokrój, wymieszaj z cukrem. Podduś chwilę. Bezy podawaj z syropem i rabarbarem.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień